Zusjes jaren ‘20

Zusjes jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zusjes jaren ‘20

van Timeview Vintage Images

Zusjes jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323490
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Op deze foto uit de jaren 20 raak je niet snel uitgekeken. Het lijkt alsof de fotograaf als een paparazzo het huis van de twee vrouwen is binnengestapt. Het kunnen zussen zijn. Ze staan op het punt om weg te gaan: hoed al op en jas aan, de handschoenen worden net aangetrokken. Stijlvol gekleed, maar wel casual, en een tikje zomers. Allebei een jurk met grote stippen aan, en een lichte jas met corsage. De kledingtrend van die tijd? En dan het interieur. Licht en sfeervol, met gevoel voor detail. Vazen met bloemen, uitbundig behang, sierlijk meubilair, kortom: très chic. (Collectie Timeview, Beautiful People, Sisters 1920s)

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview Vintage Images profielfotoTimeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken