Zusjes jaren ‘20

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 490

Timeview Vintage Images over Zusjes jaren ‘20

Op deze foto uit de jaren 20 raak je niet snel uitgekeken. Het lijkt alsof de fotograaf als een paparazzo het huis van de twee vrouwen is binnengestapt. Het kunnen zussen zijn. Ze staan op het punt om weg te gaan: hoed al op en jas aan, de handschoenen worden net aangetrokken. Stijlvol gekleed, maar wel casual, en een tikje zomers. Allebei een jurk met grote stippen aan, en een lichte jas met corsage. De kledingtrend van die tijd? En dan het interieur. Licht en sfeervol, met gevoel voor detail. Vazen met bloemen, uitbundig behang, sierlijk meubilair, kortom: très chic. (Collectie Timeview, Beautiful People, Sisters 1920s)
Zusjes jaren ‘20 vind je in de categorieën 1920-1929, Familie (verwanten), Fotografie, Interieur, Mode, Woonstijl Vintage, Zwart-wit, chique, mansion, photo, polkadots, posh en sisters.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Zusjes jaren ‘20 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zusjes jaren ‘20 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Zusjes jaren ‘20 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 490
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden