BARCODE

BARCODE van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 32808

BARCODE van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
186 gratis verzending!
BARCODE van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Steppe- of gewone zebra met jong. De naam doet het al vermoeden, deze dieren vormen de meest voorkomende zebrasoort in Afrika. Elke zebra heeft een uniek strepenpatroon. Over het hoe en waarom van die strepen, zijn wetenschappers het nog steeds niet eens. De mens is er ook nooit in geslaagd het dier temmen. Deze foto is gemaakt in Nationaal Park Etosha, in de hoek van Okaukuejo, een van de grootste natuurparken van zuidelijk Afrika. Het park bestaat sinds 1907. Sinds 1954 leven er in dit gebied van Namibië, na Mongolië het dunstbevolkte land ter wereld, geen mensen meer. [EOS1d|1/1600s + 600mm|f4,5]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken