Bij het haardvuur 1922

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323489

Timeview Vintage Images over Bij het haardvuur 1922

Een foto als een schilderij van Vermeer. Een vrouw zit bij de brandende open haard. De vlammen beschijnen haar. Ze is gekleed om uit te gaan, of misschien is ze juist weer thuisgekomen. Mysterieus, dat is ze. Je mag er je eigen verhaal bij bedenken. We zien een elegant bankje in de kamer, met een doek eroverheen gegooid. Misschien een pashmina met lange, dunne franje die de vrouw heeft meegenomen tegen de kou. Op de schouw een kandelaar en een vrouwenhoofd dat het spiegelbeeld lijkt van de vrouw voor de haard. Mooi, kunstzinnig detail. Een spannende foto, voor een chic, warm accent in de woon- of slaapkamer. (Collectie Timeview, Beautiful People, Posing by the fireplace 1922)
Bij het haardvuur 1922 vind je in de categorieën 1920-1929, Fotografie, Grandeur Chique, Historische fotografie, Open haard, Slaapkamer, Vuur, Zwart-wit, chique, mysterious, photo, posh en retro.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert een enorme collectie historische, analoge fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Bij het haardvuur 1922 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bij het haardvuur 1922 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Bij het haardvuur 1922 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323489
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.