Dromerige bosanemonen

Dromerige bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Dromerige bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 278592

Dromerige bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Dromerige bosanemonen van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Bosanemonen, wat een prachtige, delicate en speelse lentebloemen zijn het met hun witte blaadjes en gele meeldraden die vrolijk omhoog wijzen. Wil je ze fotograferen op ooghoogte, dan zul je er (afhankelijk van je type camera) plat voor op de grond moeten gaan liggen. En dat heb ik dan ook gedaan bij deze foto, tijdens een workshop macrofotografie. Hierin leerde ik om dicht op m'n onderwerp te kruipen. Vervolgens heb ik gefocused op één specifiek bloemetje en ik heb de aanwezige blaadjes en andere bloempjes op de voorgond meegenomen in de foto. Doordat de voorgrond onscherp is, geven deze bladeren en bloemen een mooi zachte waas aan het plaatje. Alles bij elkaar een dromerige lentefoto.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken