Een vleugje bloesem

Een vleugje bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 153161

Een vleugje bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Een vleugje bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Klein bloesembloempje, in zachte uitvoering.

Een foto nemen en bewerken is één ding, maar om er dan nog een goede omschrijving bij te maken, is iets heel anders. En in dit geval had ik er wat moeite mee om in normale zinnen op te schrijven wat ik bij deze foto voel en wil overbrengen. Maar hier een poging:

Ja, dit is een bloesembloempje en ook een symbool van de lente. Maar het is veel meer dan dat. De bloem heeft iets fijns en is als een zachte fluistering in de lucht. Voor mij representeert hij een subtiele aanraking. Tegelijkertijd is de bloem onaantastbaar. Aanraken zou de perfectie, de zachtheid die hem omringt, doorbreken. Beter hem te laten zoals hij is.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken