Emergo

van robert wierenga

- Werkcode: 48 015

robert wierenga over Emergo

Wierum is een prachtig verstild plaatsje direct achter de waddendijk in Friesland. Op een mooie mistige dag heb ik dit beeld gemaakt. De mist zorgt ervoor dat de grens tussen land en water nauwelijks zichtbaar was. Dit effect heb ik versterkt door een lange sluitertijd voor deze foto te gebruiken. Hierdoor lijkt de waterhoogtemeter bijna in het niets te staan. Dit surrealistische effect is ook wat ik ervoer toen ik daar helemaal in mijn eentje aan het fotograferen was.
Emergo vind je in de categorieën Fotografie, Friesland, Horizon (lijn), Kust, Mist, Nederland, Oceanen en zeeën, Paal (object), Rust, Simpel, Stranden, Surrealisme, Waddeneilanden en waddenzee, Water, Wierum, Zen, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Emergo als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Emergo van robert wierenga

Koop de foto Emergo van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 48 015
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden