Prachtig Parijs

Prachtig Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Prachtig Parijs van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 58729
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Parijs, wat een stad, met al z'n prachtige, historische gebouwen! Het blijft een dankbaar onderwerp om te fotograferen. Maar het zijn niet eens de gebouwen die ik wilde vastleggen. Waar het mij in deze foto om ging is de sfeer die Parijs uitademt. Een sfeer van nostalgie, van romantiek, van Franser dan Frans.
Met de lens gericht op de stad, een paar nostalgische elementen in de voorgrond en de Eiffeltoren, dromerig in de verte, heb ik geprobeerd iets van die sfeer weer te geven. Wat daarbij helpt is de sepia kleur, zoals op de oude ansichtkaarten.
De foto is genomen in de winter, vanaf de heuvel Montmartre, vlakbij de Sacré-Coeur, waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken