Arja Schrijver Fotografie over Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland

Uitzicht op een schilderachtig Glenfinnanviaduct in Schotland. Ik heb de foto ergens op het pad tussen het Glenfinnan Viaduct View Point en het Loch Shiel View Point genomen. Het was een bewolkte dag en ik heb een tijdje gewacht totdat de zon tussen de wolken door kroop. Op een gegeven moment was het zover: de zon trok even over het landschap en verlichtte heel schilderachtig een stukje van de brug, een mooi schouwspel.
Het viaduct ligt op de West Highland Line, dat de havens van Mallaig en Oban verbindt via Fort William. Het is eind negentiende eeuw gebouwd en er rijden nog steeds treinen over. Het is een van de mooiste spoorwegviaducten ter wereld. De route gaat dwars door de prachtige, groene Schotse Hooglanden heen. Het viaduct trekt ook veel toeristen, omdat ze het kennen van o.a. de Harry Potter-films. Daarin rijdt de Zweinsteinexpres over het viaduct.
Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland vind je in de categorieën Architectuur, Boog (spoor), Bruggen, Fotografie, Glenfinnanviaduct, Heuvel (landvorm), Highlands, Landschappen, Rail (spoorwegen), Schotland, Treinen, Zon en Zuil (bouwkunde).
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland 5 / 5 (1 beoordeling)

Arja
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Professionele, snelle service
Als beeldmaker bij Werk aan de Muur had ik onverwacht, snel een foto nodig voor een expositie. Ik heb telefonisch met Werk aan de Muur overlegd over de mogelijkheden. Ik werd netjes te woord gestaan en ik kreeg goede uitleg over de levertijden voor de diverse materialen. De foto is uiteindelijk keurig op tijd binnengekomen, was zeer goed verpakt en prachtig afgedrukt op aluminium-dibond. Mooi materiaal! Ik ben alles bij elkaar heel blij met deze professionele manier van werken.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland van Arja Schrijver Fotografie

Koop de foto Zonlicht op Glenfinnanviaduct in Schotland van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 775 644
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden