Muziekkoepel Noorderplantsoen

Muziekkoepel Noorderplantsoen van robert wierenga

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 55304

Muziekkoepel Noorderplantsoen van robert wierenga

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
105 gratis verzending!
Muziekkoepel Noorderplantsoen van robert wierenga

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ik woon in Groningen, aan het mooie Noorderplantsoen. Dat is dus zo'n beetje mijn voortuin, en ik kom er dan ook vaak. De muziekkoepel is een markant bouwsel, onderaan de voet van de grootste heuvel in het plantsoen. Er worden soms muziekvoorstellingen gegeven, maar naar mijn smaak nog niet vaak genoeg. Ik heb deze foto in de herfst gemaakt, ruim na zonsondergang. De koepel is mooi uitgelicht, en dit warme licht heb ik gebalanceerd met het koele blauwe avondlicht. Ik flits niet vaak, maar hier heb ik een flitser gebruikt om de bladeren uit te lichten.

Over robert wierenga

robert wierenga profielfotoHallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken